EAGLE Kasvomaski

yhteydenotot ja tiedustelut facemasks@eaglefilters.earth

EAGLE Kasvomaski

EAGLE Kasvomaskit valmistetaan Suomessa, kotimaisista suodatinmateriaaleista.

3-kerros rakenne ja ainutlaatuinen suodatinmateriaali varmistavat korkeatasoisen hengitysilman puhtauden ja erittäin alhaisen hengitysvastuksen.

Muotoilultaan EAGLE Kasvomaskit ovat kuppimallisia, jolloin kasvojen ja suojaimen väliin jää enemmän vapaata, käyttömukavuutta parantavaa tilaa.

Tukeva sisärakenne vähentää sisäänhengityksen aiheuttamaa materiaalin pumppausliikettä ja siitä johtuvaa epämiellyttävää ihokosketusta.

EAGLE Kasvomaski on varustettu nenäpinteellä ja nenävarren pehmusteella/tiivisteellä.

EAGLE Kasvomaski on kertakäyttöinen eikä sitä ole tarkoitettu lääketieteelliseen käyttöön tai käytettäväksi olosuhteissa, joissa henkilösuojaimen käyttö on tarpeellista.

EAGLE Kasvomaskin edut

EAGLE Kasvomaski on ns. Kansanmaski, vaikkakin se eroaa korkean suodatusasteen sekä kuppimaisen muodon ansiosta merkittävästi suu-nenäsuojuksista sekä kangasmaskeista.

EAGLE Kasvomaski poistaa korkean suodatusasteen sekä tiiviin kuppimaisen muodon ansiosta sisäänhengitettävästä ilmasta yli 95% viruskokoluokan partikkeleista vähentäen näin käyttäjän altistumista ilmateitse leviäville viruksille.
EAGLE Kasvomaski poistaa myös uloshengitysilmasta yli 95% viruskokoluokan partikkeleista vähentäen käyttäjänsä ympärillä olevien henkilöiden altistumista.

EAGLE Kasvomaskin alhainen uloshengitysvastus tekee siitä miellyttävän käyttää ja kuppimainen muotoilu vähentää uloshengityksen mukana tuoman kosteuden aiheuttamaa epämiellyttävää ihotuntumaa mahdollistaen pidemmän käyttöajan.

EAGLE Kasvomaskit valmistetaan Kotkassa samalla tuotantolinjalla, samoilla työkaluilla ja samoista raaka-aineista kuin Terveydenhuollon käyttöön tarkoitettu COVID-19 sertifioitu EAGLE Hengityssuojain.

Käyttöohjeet - Instructions for use

Contact our sales team to learn more

+358 10 420 3070 / respirators@eaglefilters.earth

William Ruthin katu 1 / 48600 Kotka / Finland